Liten

Prenumeration Liten

BärTobakFruktGodisMintChoklad


Big MouthCraftedCrazy BunnyFlapourFogoff JuiceMohawk and Co.Nasty JuiceOak Wood

Liten

Från: 189.00 kr / månad

För dig som vejpar fåtal gången om dagen.

Clear

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori: Taggar: , , ,

Beskrivning

Prenumerationsbox Liten

I prenumerationsbox Liten får du månadsvis en box hem till din brevlåda eller till ett postombud nära dig utan att behöva tänka på att köpa ny e-juice när det börjar ta slut hemma hos dig.

Boxen innehåller alltid en 40-70 ml e-juice 0 mg utifrån dina önskemål av smak och märke. Vi kommer skicka olika e-juicer månad till månad så du får chansen att testa dig fram och inte missa din favorit! Hittar du en e-juice som passar dig lite extra i smaken är du välkommen att kontakta oss så du får exakt den e-juice som passar dig bäst.

Liten 0 mg/ml: En 40-70 ml e-juice 0 mg. Från och med box två kommer vi även skicka med en överraskning i månaden. Efter tre månader bjuder vi på frakten.

Till dig som önskar nikotin kommer vi skicka med ett antal nikotin vätskor beroende på om du vill ha 3, 6 eller 9 mg/ml.

Liten 3 mg/ml: En 40-70 ml e-juicer 0 mg + en 10 ml nikotinshot 18 mg samt en separat flaska för blandning. Från och med box två kommer vi även skicka med en överraskning i månaden. Efter tre månader bjuder vi på frakten.

Liten 6 mg/ml: En 40-70 ml e-juicer 0 mg + tre 10 ml nikotinshots 18 mg samt en separat flaska för blandning. Från och med box två kommer vi även skicka med en överraskning i månaden. Efter tre månader bjuder vi på frakten.

Liten 9 mg/ml: En 40-70 ml e-juicer 0 mg + fem st 10 ml nikotinshots 18 mg samt en separat flaska för blandning. Från och med box två kommer vi även skicka med en överraskning i månaden. Efter tre månader bjuder vi på frakten.

Mer information

Nikotinstyrka

0 mg, 3 mg, 6 mg, 9 mg